Tuotteet

Iiris Optikolta – Laaja ja yksilöllinen valikoima tuotteita, jokaiseen tyyliin ja käyttöön.

Meiltä saat silmälasit yli 1000 kehyksen joukosta. Aurinkolasit eri väreillä ja voimakkuuksilla. Piilolinssit ja piilolinssisovitukset, jotka voit myös tilata kätevästi suoraan kotiin verkkokaupasta. Juuri sinulle sopivat Silmälasilinssit, jotka hiotaan valmiiksi omassa pajassamme.

Kehysvalikoimamme on yksilöllinen. Osa kehyksistä tulee suoraan maahantuonnin kautta, jolloin jokainen asiakas löytää itselleen sopivan ja yksilöllisen kehyksen. Kehysvalikoimamme uudistuu lähes päivittäin. Valitsemme itse kehykset, joita myymme. Sinua ajatellen!

Seuraamme kehysmuotia myös kansainvälisillä messuilla. Koulutuksesta huolehtiminen on meille tärkeää. Ammattitaito pysyy yllä ja kehittyy.

Paremman näön puolesta.

Ota yhteyttä tai tule käymään >

Silmälasit

Iiris optikko tarjoaa tarpeisiisi sopivat silmälasilinssit. On sitten kysessä yksitehot, monitehot, lukulasit tai erityistyölasit. Hiomme linssit liikkeessämme, mikä takaa nopean toimituksen. Haluamme tarjota sinulle ja silmillesi parasta.

Ota yhteyttä tai tule käymään >
Laaja yli 1000 kehyksen valikoima - Iiris Optikko Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla

Kehykset

Yksityisenä optikkoliikkeenä voimme tarjota sinulle monipuolisen valikoiman maailmalla tunnettuja huippumerkkejä. Laajasta yli 1000 kehyksen valikoimastamme löydät tuoreimmat uutuudet ja ajattomimmat mallit. Valikoimamme täydentyy lähes päivittäin.

Tule katsomaan valikoima >
Laaja yli 1000 kehyksen valikoima - Iiris Optikko Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla

Aurinkolasit

Silmät kannattaa suojata haitalliselta UV-säteilyltä laadukkailla aurinkolaseilla. Useimpiin aurinkolaseihin on mahdollista saada linssit myös omilla vahvuuksilla, eri värisinä, polarisoivina ja peili-pintaisina.

Aurinkolasilinssejä saa eri väreillä ja ominaisuuksilla eri käyttötarkoituksiin mm. golfiin, veneilyyn, kalastukseen, pyöräilyyn, ampumiseen, lasketteluun ja hiihtämiseen.

Ota yhteyttä ta tule käymään >
Aurinkolasit - Iiris Optikko, Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla

Piilolinssit

Lähes jokainen voi käyttää nykyisin piilolinssejä, koska niillä voidaan korjata kaikenlaisia taittovirheitä. Ammattitaitoiset optikkomme sovittavat juuri Sinun silmillesi sopivat linssit.

Tilaamme säännöllisesti piilolinssejä mm. seuraavilta valmistajilta ja maahantuojilta: Cooper Vision, Bausch & Lomb, Starlens, Ciba Vision, Johnson & Johnson, Novalens

Tilaa piilolinssit suoraan verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan >
Piilolinssit - Iiris Optikko, Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla

Silmälasilinssit

Jokainen silmä on ainutlaatuinen ja me haluamme ottaa sen huomioon. Optikkomme valitsevat ja mitoittavat huolella juuri Sinulle sopivat silmälasilinssit. Ei ole olemassa kahta samanlaista silmäparia ja linssiratkaisua.

Linssivalmistajana luotamme Zeissin valmistamiin tuotteisiin. Optiikan valmistajana Carl Zeiss Optical on maailman ehdotonta huippua. Zeissin tuotteisiin voit tutustua enemmän heidän omien kotisivujensa kautta. Linssivalikoimasta löytyy hyvä ratkaisu kaikkiin näkemisen tarpeisiin.

Tutustu Zeissin tuotteisiin >

Ota yhteyttä tai tule käymään >
Silmälasilinssit, Linssit - Iiris Optikko, Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla

Zeiss i.Profiler

Parempi näkö hämärässä, suurempi tarkkuus ja terävämmät kontrastit.

Zeiss i.Profiler laite mittaa silmien yksiölliset parametrit uudella, ainutlaatuisella tarkkuudella.

I.scription -tekniikka yhdistettynä linsseihin takaa paremman näöntarkkuuden, hämäränäön ja kontrastinäön. Etelä-Pohjanmaalla vain meiltä!

Varaa aika >
Zeissin i.Profiler -laitteella tehty mittaus näkökykyvystäsi eri valaistusolosuhteissa. Varaa aikasi: 06 4332440 - Iiris Optikko, Lapua - Sinun optikko ja silmälääkäri Lapualla
Ajanvaraukset näöntutkimukseen ja silmälääkärille.